Dealers

Dealer worden

Heeft u een handels- en bemiddelingsbedrijf? Verkoopt u grondstoffen, meststoffen, veevoeder of andere producten voor de agrarische sector? Wij zijn op zoek naar geschikte dealers voor ons product Active NS. Active NS is een 100% biologisch product dat zorgt voor minder stikstof uitstoot, minder stank en een optimale mestverwerking. Lees hier meer over dealerships met ons bedrijf. Misschien wordt u wel een van onze partners!

Active NS is uitgebreid getest in Europa

Active NS is een van de meest grondig geteste mestproducten op de markt. Na succesvolle testen bij Deense boeren zijn er in Europa diverse andere proeven uitgevoerd die onafhankelijk van elkaar dezelfde resultaten opleverden. Meer stikstof behoudt in het mest wat leidt tot minder uitstoot, minder stank en een betere mestwaarde.

Tegenwoordig gebruiken honderden boeren het mestproduct en genieten zij van de vele agrarische voordelen van Active NS.

Tientallen dealers in Europa

Inmiddels wordt Active NS door tientallen dealers door heel Europa verkocht. Het product is te verkrijgen in Spanje, Italiƫ, Ierland, Oostenrijk en nog een aantal Europese landen. Ook in Nederland is het product verkrijgbaar door middel van dealerships.

Waarom dealer worden?

Verkoopt u producten voor boeren, vee of mestproductie? Dan kan Active NS een goede aanvulling zijn op uw assortiment.

 • Aanvulling op assortiment
  Active NS biedt diverse voordelen voor de mestproductie en kan bijdragen aan een lagere stikstofuitstoot. Dit sluit goed aan bij de doelen van de agrarische sector.
 • Goede service
  We garanderen een goede service. Problemen met het product? U kunt altijd contact opnemen.
 • Snelle levering
  We leveren het product snel bij u op locatie, waar ook in Nederland.
 • Productgarantie
  Als het product volgens de gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, garanderen we dat het product zijn beloftes nakomt.

Wilt u zelf Active NS dealer worden? Dat kan! Meldt u aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op voor meer informatie. We werken graag met u samen.

Meer informatie