Over FCSI

Van idee tot realiteit: zo ontstond Active NS

Het was meer dan 25 jaar geleden dat Karl Erik Molbech, eigenaar van FCSI, werd geïnspireerd om een oplossing voor de problemen met drijfmest in de landbouw te vinden. En deze oplossing vond hij: namelijk Active NS. Een product dat de mestwaarde optimaliseert, stank reduceert en stikstofuitstoot verminderd. Vandaag de dag wordt al de derde generatie van het Active NS drijfmest-additief ontwikkeld, dat wereldwijd verkocht wordt.

Naast het aanbieden van een bijzonder effectief drijfmest-additief heeft FSCI ook haar kern-principe gehandhaafd: het maken een betaalbare oplossing voor landbouwproducenten.

Een effectief drijfmest management concept

Werkend op basis van de jarenlange ervaring van het bedrijf, heeft FCSI het Active Drijfmest Beheer Concept ontwikkeld. Het doel was om boeren een optimaal drijfmest management te laten voeren tegen de laagst mogelijke prijs, terwijl ook voldaan wordt aan de milieuwetgeving.

Active NS – een klein deel van uw bedrijf met veel resultaat.

Onze kernwaarden

We streven er voortdurend naar om onze kernwaarden terug te laten komen in alles wat we doen. Het tonen van respect voor mens, milieu en economische factoren, zodanig dat iedereen er baat bij heeft.

Productgarantie

Als Active NS correct wordt gebruikt volgens de instructies, garandeert FSCI dat het product gedocumenteerd effect zal leveren in overeenstemming met Accredited verslag FORCE Technology nee. 114-28.344. Dus u geniet van minder stikstofuitstoot in het milieu, stankreductie en een hogere mestwaarde.

Klant centraal

Wij bieden een effectief drijfmest management concept dat zowel het welzijn van de dieren als productieresultaten vooropstelt. Dit maakt FCSI een betrouwbare, bekwame en toegewijde businesspartner met dezelfde doelen als onze klanten: een waardevolle groei van de landbouw, waarbij service en kwaliteit de fundamentele principes zijn.